Invitatii digitale de la First Thing 


Cu data stabilita, fotograful selectat, candy-bar-ul degustat, tot ce va ramane sa faceti este sa dati de stire care este data nuntii, care e biserica si unde va fi petrecerea.

SARTO costume de gală

Orice eveniment prinde culoare si contur prin invitatii sai. Am avut ocazia sa ajungem la un restaurant inainte ca toti invitatii sa vina si acolo sunt doar mirii, repetand de cele mai multe ori dansul si minunandu-se de cat de bine arata totul. Tot ce se intampla apoi este ca invitatii sa soseasca. Brusc, ei devin cea mai importanta parte a evenimentului.


Intr-adevar, nunta si petrecerea este despre voi. E important sa va simtiti reprezentati de alegerile pe care le-ati facut, de locul unde se desfasoara evenimentul , de muzica, insa fara invitati, petrecerile nu ar mai fi la fel. Stim cu totii cat de greu este sa multumim pe toata lumea. Insa, momentul in care le puteti oferi atentia si repectul cuvenit este atunci cand ii invitati la nunta. In ziua respectiva, oricand de mult v-ati dori, o sa fie greu sa petreceti atata timp cu fiecare in parte pe cat v-ati dori. Acesta va fi primul lor contact cu voi in raport cu evenimentul si pentru ei, iar modul in care o veti face, va spune multe. Veti avea de invitat cu siguranta multe persoane si pe toti vi-i doriti aproape. Pe unii mai mult, pe altii poate nu la fel de mult, insa de prezenta lor depinde succesul evenimentului vostru.

invitatii digitale

Efortul lor de a fi acolo este foarte mare – imbracaminte adecvata, hair and make-up, transport, cadouri chiar. V-ati regasit vreodata spunand:

“Nici macar nu a venit sa imi aduca o invitatie!”

Inainte, in cazuri de forta majora, se mai rezolva la telefon, insa mai nou, tot aud de transmiterea invitatiei pe Whatsapp, alaturi de cateva randuri scrise. Cu totii traim in aceleasi timpuri. Cu totii suntem ocupati si ne-am dori sa cumparam timp daca s-ar putea, mai ales in pragul organizarii unui eveniment, insa asta nu este neaparat o scuza.

Un eveniment de genul asta trebuie privit ca o experienta completa pentru invitat. Nu cred ca va avea un sentiment fericit cand va incerca sa dea zoom fotografiei de pe Whatsapp ca sa vada strada unde va fi Biserica sau ora la care se da startul la petrecere.

Demonstrati-le ca va pasa. Ca ii pretuiti. Astfel se vor simti mult mai bine gandindu-se cu ce se vor imbraca, cu cine vor lasa copilul in timpul petrecerii. Le va fi mai usor sa se decida daca vor fi alaturi de voi in acea zi.

invitatii digitale

Cu o buna organizare, totul devine posibil. Nu amanati momentul in care alegeti invitatiile. Procesul de selectare sau personalizare a modelului preferat poate incepe cu mult timp inainte, singurul lucru care sa ramana de facut sa fie completarea detaliilor. Veti economisi astfel timp pretios pentru voi si veti castiga aprecierea invitatilor vostri, atunci cand veti avea timp de o cafea cu ei. Numa bine le dati si un teaser din cate ati pregatit pentru ei! Cu  siguranta vor aprecia atentia acordata.

Invitatiile digitale First Thing vor completa invitatia de nunta clasica

Totul e rezolvat! Invitatiile tiparite, inmanate, mai sunt aproximativ 2 luni pana la nunta  – pentru ca nu-i asa, nu v-ati lasat pe ultima suta de metri. Este momentul ideal sa le reamintiti despre eveniment. Nu mai este mult si incepeti sa strangeti confirmarile! Cea mai buna solutie pentru a face asta este folosind o invitatie online – o platforma digitala, in care toate detaliiile sunt adunate la doar un click distanta. Trimiteri directe in Google Maps cu adresele evenimentului, valorificate prin fotografii minunate cu voi. Aceasta platforma va fi de un real ajutor in ziua evenimentului, in special pentru oaspetii din alte localitati, dar nu numai. Avand la indemana link-ul, cu o denumire simpla si usor de retinut, nu va mai fi nevoie sa oferiti indicatii la telefon in timp ce sunteti la make-up sau in timp ce repetati primul vostru dans.

Cine a spus ca este usor sa organizezi o nunta, sigur a avut un wedding planner ☺, ceea ce este o solutie minunata pentru ca sunt intr-adevar multe detalii de pus la punct. Insa cu ceva efort, este realizabil.

Un astfel de tool ca invitatia online First Thing vine mult in ajutor, in completarea unei traditii frumoase, aceea de a te intalni fata in fata cu cineva pentru a-l invita la nunta.  

First Thing Invitatie Online Demo from MHN Pictures & First Thing on Vimeo.

“Aceste doua servicii nu se substituie, ci se completeaza.”

Intr-o lume puternic digitalizata, cand toate informatiile sunt incredibil de usor de accesat, credem ca invitatia online poate face minuni atunci cand timpul nu tine cu voi.

Oaspetii vostri o vor aprecia si mai mult, in special pentu ca pot confirma direct din platforma First Thing prezenta la eveniment, numarul de persoane iar voi veti centraliza totul foarte usor. 

In organizarea unui astfel de eveniment,  trebuie sa va asumati si sa acordati atentie acestor detalii, care, cu o pregatire timpurie, nu o sa mai reprezinta o problema.