Daca nu pui semnul egalitatii intre rochia de mireasa si rochia de printesa si ti-ar placea sa porti in ziua nuntii o rochie mai simpla, dar totusi divina, atunci te invitam sa probezi una din urmatoarele trei rochii de mireasa din Colectia Nostalgia, recomandate de designerul Luminita Cosleacara. Una dintre ele poate fi Rochia! In caz ca nu stiai inca, rochiile vaporoase de mousseline cu linii fluide, imbogatite de broderii, dantele pretioase ce reflecta feminitatea si accesoriile vintage reprezinta amprenta stilistica a Atelierului Divine, prezenta in urmatoarele rochii:

SARTO costume de gală

1. Rochia de mireasa Sienna

Colierul este elementul care intregeste geometria acestei rochii parca desprisa dintr-un vis cu ingeri. Aspectul diafan al fustelor de mousseline, mixurile gratioase de dantela ne transpun intr-o lume idilica:

image1-divine-2015-rochia-sienna

2. Rochia de mireasa Chloe

Incorporand dantela parca imponderabila si avand fluiditatea unei adieri de vant, aceasta rochie de mireasa devine surprinzatoare datorita detaliilor din perle Swarovski:

image2-divine-2015-rochia-chloe

3. Rochia de mireasa Idilia

Efectul pictural al aplicatiilor de dantela si detaliile elaborate din mousseline creeaza imaginea unei rochii de o prospetime romatica:

image3-divine-2015-rochia-idila

Eclectismul Colectiei Nostalgia – Divine Atelier o face capabila sa exprime esenta unor stiluri diverse care coabiteaza fara contradictii si care exprima o viziune seducatoare, fina si romantica. Asteptam sa ne spuneti care dintre aceste trei rochii este preferata voastra si de ce. Si care este din punctul vostru de vedere un top 3 al rochiilor din noua colectie Divine.