wedmag plus

Despre FASHION BY LAINA

Cine suntem!? Suntem o casa de moda tanara si ambitioasa, care propunem siluete inconfundabile pentru femeia moderna a zilelor nostre.

Fashion by Laina s-a nascut din dorinta de frumos si eleganta, care vrea sa aduca ceva nou pe piata prin designul demi-couture atat al rochiilor de mireasa cat si al celor de seara. Am fost intrebati de cele mai multe ori cine sta in spatele acesei povesti, o poveste cu materiale fine si de calitate, cu design original, cu mana de lucru romaneasca? Sta o echipa care lucreaza impreuna pentru a face din Fashion by Laina o poveste de succes. Ne straduim sa oferim clientilor nostri o experienta unica si inconfundabila din experienta nostra in industria de fashion.

Pentru a aduce la viata rochiile noastre frumoase, am ales sa lucram cu materiale fine si elegante. Experienta indelungata a echipei noastre in lumea modei, designerii si croitorii nostri creeaza rezultate ireprosabile chiar si atunci cand combinatiile de tesaturi unice si delicate sunt o provocare. Suntem binecuvantati sa avem o echipa de profesionisti cu experienta de couture, care fac posibila crearea de rochii impecabile pentru clientii nostri. Toate procesele de proiectare, design si fabricatie se realizeaza in atelierul nostru din Bucuresti.

Te invitam sa ne cunosti, si te  asteptam in showroom-ul nostru pentru o experienta de neuitat, unde veti putea admira si comanda colectiile nostre Fashion by Laina.

Contact FASHION BY LAINA

Visit Project
Client: Fashion by Laina
Location: Bucuresti