Despre enRose

enRose – full wedding design

Povestea enRose s-a conturat firesc în ultimii 11 ani în jurul pasiunii pentru designul floral și a atracției față de aerul chic specific franțuzesc. 

Definit de o eleganță discretă și un interes crescut pentru cele mai noi tendințe, brandul enRose reprezintă o întreagă poveste. Este o stare, un stil, o experiență, toate acestea regăsite în conceptele de design floral și de eveniment pe care le propune, sub îndrumarea designerului floral certificat internațional, Adina Filculescu.

Partener de încredere, enRose îți este alături și caută să te cunoască cât mai bine, oferindu-ți consultanță și servicii personalizate de calitate incontestabilă pentru cele mai importante evenimente din viața ta.

Designul floral marca enRose însuflețește și sensibilizează orice spațiu prin îmbinarea de forme, finisaje și nuanțe, în buchete sau aranjamente florale adaptate dorințelor tale. Și pentru că ne dorim să fim mai aproape de tine, dăruindu-ți un strop de prospețime și culoare în fiecare zi a vieții tale, îți poți comanda florile preferate direct din magazinul nostru online.

O pasiune pentru flori și un spirit creativ liber nu sunt suficiente. Cei mai buni designeri florali au o bază solidă de cunoștinţe și de studii în domeniu, dar și o dorinţă continuă de formare și dezvoltare profesională, care îi diferenţiază de amatori și începători.

Un alt element important țesut în jurul enRose este designul de eveniment, care presupune integrarea meticuloasă a elementelor din povestea ta într-un concept inedit. Suntem alături de tine pentru a da naștere unor ocazii speciale, luând în considerare toți factorii care dau farmec unui eveniment.

Sub semnătura enRose – fait sur mesure – visurile și ideile tale prind viață!

Contact enRose

Visit Project
Client: enRose
Location: Bucuresti